Apua eroon -chat on kahdenkeskisen keskustelun mahdollisuus eroauttamisen ammattilaisen kanssa.

Saat henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa. Voit keskustella luottamuksellisesti omaa mieltä askarruttavista ja perheen tilannetta koskevista asioista.

Huolettaako lasten tilanne eron jälkeen? Tarvitsetko tukea eroon liittyvien tunteiden käsittelyssä? Haluatko tietoa eroon liittyvistä palveluista? Eikö yhteistyön lapsen kasvatukseen ja huolenpitoon liittyvissä asioissa toimi ex-puolison kanssa ? Mietitkö, miten erosta selviää ja miten käytännön asiat saa hoidettua ? Mitä erosta seuraa tai koska kannattaa erota?  Näitä ja monia muita eroamiseen ja eron jälkeiseen vanhemmuuteen liittyviä kysymyksiä voi pohtia chatissä.

Osallistuminen ei edellytä rekisteröitymistä. Chat on avoinna viikottain.

Lue lisää