Takaisin hakutuloksiin
Vapaudenkatu 39-41, Jyväskylä
9.10.2018
0504385290
Palvelu on maksuton

Tervetuloa kuuntelemaan asiantuntijoiden sekä eron läpikäyneiden vanhempien puheenvuoroja, joissa pohditaan lapsen ja vanhemman näkökulmia kahden kodin arkeen sekä vanhempien väliseen yhteistyöhön eron jälkeen. Luennolla annetaan vinkkejä, miten kahden kodin arjen saa toimimaan. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus tutustua paikkakunnan eropalveluihin.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tervetuloa osallistumaan!

Tilaisuuden järjestävät:  Keski-Suomen ensi- ja turvakoti  sekä Ensi- ja turvakotien liitto

 

TWITTER #kaksikotia2018

Jaa vinkkisi twitterissä #kaksikotia2018 ja kerro, miten olet saanut kahden kodin arjen sujumaan. Mikä on auttanut toimimaan vanhempina yhteistyössä eron jälkeen tai millä tavalla olet ratkaissut lasta koskevia asioita  –  yhdessä tai erikseen vanhempina eron jälkeen.

TWITTER #apuaeroon

Mistä olet saanut apua itsellesi tai lapsille ennen tai jälkeen eron?  Mikä auttoi luomaan toimivia arjen käytäntöjä, mistä sait apua eron jälkeiseen vanhemmuteen, entä avioerosta toipumiseen? Mitä tukea omalla paikkakunnallasi on erotilanteessa tarjolla? Twiittaa tunnuksella #apuaeroon

Instagram kuvahaaste #kaksikotia2018

Jaa kuvasi kahden kodin arjesta. Miltä lapsen elämä kahdessa kodissa tuntuu tai näyttää aikuisen silmin katsottuna?  Millaista on elää kahden kodin arkea nyky-Suomessa? Jaa kuvasi tunnuksella #kaksikotia2018 ja olet mukana 100€ arvoisen lahjakortin arvonnassa.