Takaisin hakutuloksiin

Ero lapsiperheessä-tilaisuudessa saa  tietoa eron vaikutuksista lapsen ja aikuisen elämään, ja miten vanhemmat voivat parhaiten tukea lasta. Tilaisuudessa on ammattilaisen pitämän alustuksen jälkeen mahdollisuus keskustella eroamiseen, vanhemmuuteen ja lapsiin  liittyvistä kysymyksistä.

Tilaisuuksista saatu osallistujapalaute kertoo, että osallistujat hyötyvät tilaisuudesta, saavat vertaistukea ja rohkaisua lisätuen hakemiseen. Osallistuminen antaa toivoa omaan selviytymiseen.

Kenelle: Tilaisuudet on tarkoitettu eronneille, eropäätöksen tehneille sekä eroa harkitseville vanhemmille.

Milloin osallistua: Tilaisuuteen voi osallistua missä vaiheessa omaa eroprosessia tahansa; eroa pohtiessa , asumuseron aikaan, eron toteutumisen jälkeen. Tilaisuuteen voi osallistua vaikka omasta erosta olisi kulunut jo pidempi aika.

Osallistuiko Ero lapsiperheessä-tilaisuuteen? Anna palautetta tästä.

 

“Hyvä ponnahduslauta erosta eteenpäin. Tietoa tarjolla. Saa käydä useasti.”

“Kun jakaa omia ajatuksia ja kuuntelee muiden kokemuksia, huomaa ettei ole yksin!”

 

Tilaisuudet etäyhteydellä (tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen)

Näihin tilaisuuksiin voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen. Klikkaa valitsemasi päivämäärä ja pääset ilmoittautumaan tilaisuuteen.

Varaa kahvilaan osallistumista varten itsellesi rauhallinen ympäristö, sekä ääni- ja tarvittaessa kuvayhteys. Tapahtuman aikana voi olla hyvä käyttää kuulokkeita ja mikrofonia.

15.4.

27.4.

20.5.

3.6.

Tilaisuuksia toteutetaan järjestöjen yhteistyönä.