Takaisin hakutuloksiin
Liitukuja 2, Jyväskylä
19.8.2021
0504522580
Palvelu on maksuton

Ero lapsiperheessä-tilaisuudessa saa tietoa ja tukea erosta selviämiseen ja eron jälkeiseen vanhemmuuteen.
Ero lapsiperheessä -tilaisuus livenä Keski-Suomen ensi- ja turvakodilla Liitukuja 2 19.8.21 klo 18.00-20.00

Tilaisuudessa on ammattilaisen pitämän alustuksen jälkeen mahdollisuus keskustella eroamiseen, vanhemmuuteen ja lapsiin liittyvistä kysymyksistä. Ero lapsiperheessä-tilaisuudessa saa tietoa eron vaikutuksista lapsen ja aikuisen elämään, ja miten vanhemmat voivat parhaiten tukea lasta. Tilaisuuksista saatu osallistujapalaute kertoo, että osallistujat hyötyvät tilaisuudesta, saavat vertaistukea ja rohkaisua lisätuen hakemiseen. Osallistuminen antaa toivoa omaan selviytymiseen.

Tilaisuudet on tarkoitettu eronneille, eropäätöksen tehneille sekä eroa harkitseville vanhemmille. Vanhemmat voivat osallistua tilaisuuteen yksin tai yhdessä. Tilaisuuteen voivat osallistua myös läheiset; kuten isovanhemmat. Ystävän voi ottaa tilaisuuteen mukaan tukihenkilöksi, jos tilaisuuteen on vaikea muutoin osallistua.

Tilaisuuteen voi osallistua missä vaiheessa omaa eroprosessia tahansa; eroa pohtiessa , asumuseron aikaan, eron toteutumisen jälkeen. Tilaisuuteen voi osallistua vaikka omasta erosta olisi kulunut jo pidempi aika.

Tilaisuus on maksuton ja voit tulla mukaan ilman etukäteisilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa!