Takaisin hakutuloksiin
Studio Dantian, Toini Muonan katu 3 A, Helsinki
11.4.–6.6.2018
0456362519
390,00-440,00

Parisuhteen päättyminen on kriisi. Eroseminaari tarjoaa mahdollisuuden vertaistuen avulla käsitellä eroon liittyviä tunteita. Seminaariin voi osallistua, jos ero on takana tai harkinnassa.

Seminaari on oppimisprosessi, jossa pääpaino on tutustumisessa omaan itseen. Suomalaisessa eroseminaarissa (ent. Fisherin eroseminaari) on selkeä rakenne ja ohjelma jokaista tapaamiskertaa varten, lisäksi siihen kuuluu kotitehtäviä.

Parhaimmillaan seminaarista seuraa parempi itsetuntemus, jonka varassa on turvallisempaa jatkaa eteenpäin. Ero kääntyy maailmanlopun tunnelmista uuden elämän mahdollisuudeksi. Seminaarissa käydään lävitse kirja Bruce Fisher: Jälleenrakennus, kun suhteesi päättyy, saat kirjan ostamalla tai lainaamalla kirjastosta.

Keskiviikkoryhmä 11.4. jatkuen 6.6. saakka, viimeisellä kahdella viikolla tapaamiset myös maanantaisin.​ Tapaamiset ovat aina klo 18.00-21.00.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: marika.rosenborg@gmail.com tai puh. 045 6362519.

Vuonna 2018 eroseminaarien hinnat ovat 440,00 (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotiäidit 390,00)

Voit valita
A) Varausmaksu 50 € ja yksi erä 390 €
B) Varausmaksu 50 € ja kolme erää á 130,00 kuukauden välein
C) Varausmaksu 50 € ja yksilöllinen neuvoteltavissa oleva maksuaikataulu

Hinta sisältää yksitoista tapaamiskertaa (33 tuntia), kurssiaineiston ja iltateen/-kahvin välipaloineen. Oppikirjana käytämme Bruce Fisherin kirjaa Jälleenrakennus , kun suhteesi päättyy tai vaihtoehtoisesti Marianne Stolbown Erosta eteenpäin -kirjaa. Kirja pitää hankkia itse. Molempia saa kirjakaupoista ja kirjastoista.

Seminaari on mahdollista maksaa kolmessa erässä. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa varausmaksulasku. Maksettu varausmaksu yhdessä ilmoittautumisesi kanssa on vahvistuksesi ryhmään. Varausmaksu vähennetään kurssin kokonaishinnasta. Kurssi on mahdollista perua 14 vrk ennen alkua veloituksetta. Tämän jälkeen veloitetaan 50% kokonaishinnasta. Kurssin alettua veloitetaan peruutustapauksissa osallistujalta koko hinta, lukuun ottamatta sairastapauksia, joista pyydetään toimittamaan lääkärintodistus.

”Vaikka eroseminaarissa edetään valmiin käsikirjoituksen mukaan, on ryhmän vetäjällä tässä erittäin suuri rooli. Marikan elämänviisaus ja lämpö oli kuin hunajaa pettymyksen ja surun kourissa kärvistelevälle seminaarilaiselle. Marikan ryhmässä uskalsi avata alhaisimmat ja rumimmatkin tunteensa ilman että tarvitsee tä tulevansa tuomituksi. Marika auttoi sanoittamaan tunteita, joita ei ollut itse tunnistanut. Marikan avulla ymmärsin miten paljon syvemmällä eroon johtavat seikat ovat, kuin pelkästään parisuhteen loppuaikojen tapahtumat.”

Tuhannet suomalaiset ovat saaneet apua erosta selviytymiseensä suosituissa eroseminaareissa. Ryhmässä sinun on mahdollisuus tarkastella päättynyttä suhdetta turvallisesti yhdentoista viikon ajan ammattilaisen ohjauksessa. Lue lisää Marika Rosenborgista >>

Kokoontumiskerrat

1. Tutustuminen ja jälleenrakennuskuutiot
2. Sopeutuminen, lapsena se onnistui minulta aina
3. Viha, se auttaa minut irrottautumaan
4. Suru, se hoitaa minua
5.Itsetunto, rakastamalla itseäni paranen.
6. Muutos, antaudun muutokselle
7. Avoimuus, avoimuutta ei ole ilman läheisyyttä
8. Yksinäisyys ja suhteet, olenko yksin vai yksinäinen?
9. Rakkaus ja uusi elämä, rakkautta ei voi ottaa minulta pois
10.Seksuaalisuus, uudet ääriviivani
11. Bonus: Lapset ja uusperhe. Lasten hyvinvointi on tärkeintä