Takaisin hakutuloksiin
Kamreerintie 6 A, 4.krs, Espoo
046 877 32 67
Palvelu on maksuton

Espoon erosensitiivinen työskentely vanhemmille ja lapsille
Erosensitiivinen työskentely on osa Espoon kaupungin lapsiperheiden eroauttamisen palvelukokonaisuutta kuntalaisille.

Työskentely on ohjauksellista, lyhytkestoista tukea ja neuvontaa eroon liittyvissä kysymyksissä eroa pohdittaessa tai eron jo tapahduttua. Tapaamisia sovitaan yhdestä viiteen ja niiden tavoitteina voi olla erotilanteen rakentava läpikäyminen ja kommunikoinnin vahvistaminen, yhteistyövanhemmuuden rakentaminen tai vaikkapa kahden kodin välisen arjen suunnittelu lapsen näkökulmasta.

Ainakin ensimmäiselle tapaamiselle vanhemmat tulevat yhdessä ja työskentelyn kokonaisuuden kannalta voidaan sopia myös yksilötapaamiset. Työskentelyn kulku sovitaan yksilöllisesti vanhempien ja lasten tarpeiden mukaisesti. Lapsen tapaaminen mahdollistaa ikätasoista ja oman tilanteen tarpeen mukaista läpikäymistä ammattilaisen kanssa.

Palvelu mahdollistaa tarvittaessa myös pelkän henkilökohtaisen yksilötapaamisen työntekijän kanssa. Tapaaminen tarjoaa tilan eroon liittyvien henkilökohtaisten asioiden käsittelyyn, joita ei halua käsitellä toisen vanhemman kuullen. Tavoitteena voi olla oman erokokemuksen läpikäyminen tai oman valmiuden vahvistaminen yhteistyövanhemmuuden hiljalleen rakentumiselle.

Aika tapaamiseen varataan palvelupuhelimen kautta ma ja pe klo 12-13 / 046 877 32 67.

Palvelemme myös englannin kielellä.

Lue lisää tästä.