Takaisin hakutuloksiin

Erovertaiskahvilat ovat vapaamuotoisia ja vertaistukeen perustuvia tapaamispaikkoja. Kahvilassa voi jakaa arjen iloja ja suruja toisten kanssa. Kahvilassa jutellaan usein eroamiseen sekä lapsiin ja eron jälkeiseen vanhemmuuteen liittyvistä asioista.

Tilaisuuden aikana saa jakaa omia kokemuksia eron jälkeisestä perhe-elämästä ja kuulla muiden kokemuksia, miten erilaisista tilanteista on selvinnyt ja millaisia ratkaisuja on tehnyt omassa tilanteessa. Erovertaiskahvilassa jaetaan vinkkejä toimivaan kahden kodin arkeen. Osallistuminen antaa itselle voimavaroja ja jaksamista.

Kenelle: Erovertaiskahvila on tarkoitettu eronneille vanhemmille.

Osallistuitko Erovertaiskahvilaan? Anna palautetta tästä.

“On hyvä puhua samassa tilanteessa olevien kanssa, on mukava tunnelma ja kuunteleva ilmapiiri.”

”Osallistuminen antoi toivoa omaan selviytymiseen, oli hyvä ilmapiiri ja keskustelu toisten kanssa.”

Etätilaisuudet (Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen)

Näihin tilaisuuksiin voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen. Klikkaa valitsemasi päivämäärä ja pääset ilmoittautumaan kahvilaan.

Varaa kahvilaan osallistumista varten itsellesi rauhallinen ympäristö sekä ääni- ja tarvittaessa kuvayhteys. Hyvä olisi käyttää kuulokkeita ja mikrofonia keskustelun helpottamiseksi. Osallistumiseen käytetään yleensä TEAMS-yhteyttä. Kutsulinkin saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

24.3.

14.4.

22.4.

5.5.

27.5. 

Tilaisuudet järjestetään järjestöyhteistyönä.