Takaisin hakutuloksiin
Kamreerintie 6, Espoo
046 877 3267
Palvelu on maksuton

Erosensitiivinen työskentely on osa Espoon kaupungin lapsiperheiden eroauttamisen palvelukokonaisuutta kuntalaisille.

Työskentely on ohjauksellista, lyhytkestoista tukea ja neuvontaa eroon liittyvissä kysymyksissä eroa pohdittaessa tai eron jo tapahduttua. Tapaamisia sovitaan yhdestä viiteen ja niiden tavoitteena voi olla erotilanteen rakentava läpikäyminen ja kommunikoinnin vahvistaminen, yhteistyövanhemmuuden rakentaminen tai vaikkapa kahden kodin välisen arjen suunnittelu lapsen näkökulmasta.

Työskentelyn kulku sovitaan yksilöllisesti vanhempien ja lasten tarpeiden mukaisesti. Ensimmäiselle tapaamiselle vanhemmat tulevat yhdessä ja työskentelyn kokonaisuuden kannalta voidaan sopia myös yksilötapaamiset. Lapsen tapaaminen mahdollistaa ikätasoista ja oman tilanteen tarpeen mukaista läpikäymistä ammattilaisen kanssa.

Palvelu mahdollistaa myös tarvittaessa pelkän henkilökohtaisen yksilötapaamisen työntekijän kanssa. Tapaaminen tarjoaa tilan eroon liittyvien henkilökohtaisten asioiden käsittelyyn, joita ei halua käsitellä toisen vanhemman kuullen. Tavoitteena voi olla oman erokokemuksen läpikäyminen tai oman valmiuden vahvistaminen yhteistyövanhemmuuden hiljalleen rakentumiselle.

Aika tapaamiselle varataan palvelupuhelimen kautta

arkisin klo 12-13/ 046 877 32 67. (Ajalla 13.12.-20.12.22 tauolla)

Palvelemme myös englannin kielellä.