Takaisin hakutuloksiin
Launeenkatu 8, Lahti
050 561 4142
Palvelu on maksuton

Lapsiperheen ero ei ole vain vanhempien välinen asia vaan koskee aina myös lasta ja hänen tulevaisuuttaan. Vanhemmat voivat tarvita eron jälkeen tukea itselleen, jotta he pystyvät paremmin huomioimaan lasten tilanteen ja tekemään lapsen hyvinvoinnin kannalta hyviä ratkaisuja. Lapsen kannalta on parasta, että molemmat vanhemmat säilyvät hänen elämässään.

Eroneuvo –tilaisuudet ovat ensiapua erotilanteessa. Illassa saa tietoa erosta ammattilaisen lisäksi vapaaehtoisilta vertaisilta, jotka ovat eronneita vanhempia.  Tilaisuudet tarjoavat vanhemmille ja heidän läheisilleen myös mahdollisuuden puhua itseä askarruttavaisista asioista. Eroneuvo-tilaisuudet ovat avoinna kaikille eronneille tai eroa vasta pohtiville vanhemmille sekä heidän läheisille mm. mummoille/papoille ja kummeille. Eroneuvo – tilaisuudet ovat maksuttomia.

Seuraava tilaisuus: katso www.lahdenensijaturvakoti.fi sekä https://ensijaturvakotienliitto.fi/lahdenensijaturvakoti/palvelut/perhetyo-ja-eroauttaminen/eroperheille-tueksi/eroneuvoillat-eroperheille-tueksi/