Takaisin hakutuloksiin
Lomakoti Onnela, Haukipudas
24.–26.9.2021
0405144000
60€/aikuinen ja 30€/lapsi, sisältää majoituksen ja täysihoidon

Kaksi kotia kurssiviikonloppua vanhemmille ja lapsille -esite

Lapsille on tärkeää nähdä, että vanhemmat voivat keskustella ja sopia lapsen asioista yhdessä eron jälkeen. Lapsen  kahden kodin arjessa voi olla paljon neuvoteltavaa ja vanhempien yhteistyössä voi joskus olla kitkaa ja pulmia. 

Lapsen kahden kodin kurssilla vanhemmat pääsevät yhdessä muiden vanhempien kanssa jakamaan kokemuksiaan  vanhemmuudesta eron jälkeen ja miten lasten asioiden hoitaminen on järjestetty. Vanhemmat saavat voivavaroja itselleen, lisätietoa lapsen huomioimisesta sekä vinkkejä toimivan yhteistyön toteuttamiseksi. 

Lapsille on kurssin aikana omaa ohjelmaa. Lapset saavat turvallisen ammattilaisen avulla jakaa kokemuksiaan ja tunteitaan kahden kodin elämästä. Kurssiin sisältyy myös  virkistäytymistä ja rentoutumista. 

Kenelle: Kurssi on tarkoitettu molemmille vanhemmille sekä perheen lapsille.

Hinta: 60€ / aikuinen ja 30€ / lapsi. Hinta pitää sisällään kurssin ohjelman ja täysihoidon (majoitus ja ateriat). Matkakuluista kurssipaikalle vastaavat perheet itse. Kurssi alkaa perjantaina kello 18 Ja päättyy sunnuntaina kello 13 . Kurssin voi perua kuluitta 7  vrk ennen kurssin ajankohtaa.

Kurssin ohjaajina toimivat eroauttamisen ammattilaiset, joilla on kokemusta ja asiantuntijuutta eronneiden  vanhempien ja heidän lastensa tukemisesta erotilanteissa ja eron jälkeen.​

Ilmoittautuminen   2.9. mennessä: tästä 

Kurssille mahtuu mukaan 4 perhettä. Vahvistusviesti mukaan mahtuville perheille lähetetään 3.9. sähköpostilla.

Kurssin järjestävät yhteistyössä Ensi- ja turvakotien liitto ja Oulun ensi- ja turvakoti.

​Lisätiedot ja ilmoittautumiset myös

sirpa.huotari@oetk.fi /0405144000

paivi.hietanen@etkl.fi /0504385290