Takaisin hakutuloksiin
Toinen Linja 4 c, Helsinki
24.9.–5.11.2019
Palvelu on maksuton

Kuuden kerran mittainen erovertaisryhmä tarjoaa lapsille tilan ja paikan käsitellä vanhempiensa eroa ilman lojaaliteettiristiriitaa. Lapset pääsevät jakamaan kokemuksiaan ja tunteitaan muiden kanssa, joilla on samankaltainen elämäntilanne. Ryhmässä eroa käsitellään leikin, piirtämisen, pelaamisen ja erilaisten tarinoiden kautta.

Vanhempien erosta olisi hyvä ollut kulua vähintään 4-6 kk ennen ryhmään osallistumista. Tällöin lapselle on jo muodostunut käsitys arjesta eron jälkeen. Osallistuminen ryhmään on maksutonta ja ryhmäkerroilla tarjotaan aina välipala. Ryhmään sisältyy myös vanhempien alku- ja lopputapaamiset.

Lasten ryhmä järjestetään Helsingissä, Kallion perhekeskuksessa (Toinen Linja 4c) viikoilla 39-45 (poislukien syyslomaviikko 42) tiistaisin klo 17-19. Tarkemmat päivät ovat siis: 24.9., 1.10., 8.10., 22.10., 29.10. ja 5.11. Näiden kertojen lisäksi sovitaan jokaisen lapsen kohdalle erikseen vanhempien ja lapsen alku- ja lopputapaamiset.

Ryhmään mahtuu 4-6 lasta. Mikäli kiinnostuit, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: ero.helsingin.yhdistys@mll.fi. Yhteyttä voi ottaa myös Lapset ensin -erossakin palvelun kotisivujen kautta.