Takaisin hakutuloksiin
, Oulu
22.1.–26.2.2019
0401591170
Ilmoittautuminen päättyy 7.1.2019
Palvelu on maksuton

Vertaisryhmä alakouluikäisille lapsille, joiden vanhemmat ovat eronneet. Hyvä aika tulla ryhmään on, kun erosta on vähintään 6 kk ja lapsella on jo kokemusta eron jälkeisestä elämästä.

Lasten erovertaisryhmissä tuetaan lasta käsittelemään vanhempien eroa omista kysymyksistä käsin ja vertaisuutta hyödyntäen. Tunteiden löytäminen, sanoittaminen ja hyväksyminen on osa vertaisryhmän antia. Ryhmä tarjoaa lapsille mahdollisuuden tavata muita ikäisiään, joilla on samankaltaisia kokemuksia ja tuntemuksia. Vanhempien eroa käsitellään ryhmissä puolueettomasti ja ikätason mukaisesti, leikkien, pelaamisen, piirtämisen ja puhumisen kautta. Vertaisryhmä tarjoaa lapsille tilan ja paikan käsitellä vanhempien eroa ilman lojaliteettiristiriitaa. Ryhmä tukee lasta hyväksymään vanhempien eron osaksi omaa elämäänsä.
Ryhmään tulevat lapset ja heidän vanhempansa tavataan ennen ryhmän alkua ja ryhmän päätyttyä.

Ryhmään otetaan 4-7, iältään 7-9 vuotiasta lasta. Kokoontumiset ovat tiistaisin 22.1. – 26.2.2019. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Voit ottaa yhteyttä myös mikäli sinulla on 10-12v. Mikäli ryhmäläisiä on tarpeeksi, järjestämme toisen ryhmän isommille lapsille myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Sirpa Huotari p. 040 159 1170 (myös WhatsApp) tai sirpa.huotari@oetk.fi

Oulun ensi- ja turvakoti ry / Ero lapsiperheessä työ