Takaisin hakutuloksiin
Luolavuorentie 7b, Turku
17.11.2021
050 5756299
Palvelu on maksuton

Teemalliset Puhutaan erosta- tilaisuudet

Maksuttomat tilaisuudet tarjoavat tietoa eroon liittyvistä aiheista ja mahdollisuuden esittää kysymyksiä asiantuntijoille. Teemalliset tilaisuudet on suunnattu eronneille ja eroa harkitseville vanhemmille ja heidän läheisilleen, sekä asiasta kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelijoille.

Voit tulla paikan päälle Turkuun: Luolavuorentie 7b, Turun ensi- ja turvakoti yhdistys, Eroauttamistyö Silta
tai osallistua etäyhteydellä http://www.tuentu.fi  

Lämpimästi tervetuloa!

Ke 17.11.2020 klo 17-18.30. Tunteet kuumentavat eronjälkeistä yhteistyötä eksän kanssa, mikä avuksi?

Alustuksen avulla saat työkaluja erosta selviytymiseen ja tunteiden säätelyyn haastavissa tilanteissa ex-puolison kanssa. Vaikka suhteenne olisi ollut puhumaton tai myrskyisä, eron jälkeisessä yhteistyössä voitte onnistua, jos niin haluatte. Luennosta vastaa Perheasiain neuvottelukeskus, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

 

Seuraavat luennot:

Ero elämänkriisinä, päihteet & lapsen kokemus Ke 24.11.2021 klo 17-18.30
Ero on kriisi, joka haastaa ihmisen kyvyn selvitä rakentavilla tavoilla. Tule kuulemaan ja keskustelemaan miten päihteet voivat muodostua keinoksi selvitä vaikeista tilanteista ja tunteista ja mistä hakea tarvittaessa apua itse tai läheisenä. Pidä kiinni®-ensikoti Pinja, Turun ensi- ja turvakoti ry.

Ero eläkeiässä Ke 1.12.2021 klo 17-18.30
Ero eläkeiässä on merkittävä elämänmuutos. Ero herättää monenlaisia ajatuksia ja tunteita, joista voi olla vaikeaa päästä eteenpäin. Illan aikana pohditaan mikä auttaa erosta selviämisessä ja omannäköisen elämän uudelleenrakentamisessa. Lisäksi tarjolla on tietoa siitä, mistä saada tarvittaessa tukea. Senioripysäkki, Tukenasi ry.

Miten tunnistan väkivallan parisuhteessa tai erossa? Ke 8.12.2021 klo 17-18.30
Kuvauksia lähisuhdeväkivallan muodoista ja vaikutuksista. Lopuksi mietitään mistä löytää mahdolliseen väkivaltatilanteeseen apua. Pilari, Turun ensi- ja turvakoti ry