Takaisin hakutuloksiin
Luolavuorentie 7b, Turku
24.11.2021
050 5756299
Palvelu on maksuton

Teemalliset Puhutaan erosta -tilaisuudet

Maksuttomat tilaisuudet tarjoavat tietoa eroon liittyvistä aiheista ja mahdollisuuden esittää kysymyksiä asiantuntijoille. Teemalliset tilaisuudet on suunnattu eronneille ja eroa harkitseville vanhemmille ja heidän läheisilleen, sekä asiasta kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelijoille.

Voit tulla paikan päälle Turkuun: Luolavuorentie 7b, Turun ensi- ja turvakoti yhdistys, Eroauttamistyö Silta
tai osallistua etäyhteydellä http://www.tuentu.fi 

Lämpimästi tervetuloa!

Ke 24.11.2021 klo 17-18.30 Ero elämänkriisinä, päihteet & lapsen kokemus
Ero on kriisi, joka haastaa ihmisen kyvyn selvitä rakentavilla tavoilla. Tule kuulemaan ja keskustelemaan miten päihteet voivat muodostua keinoksi selvitä vaikeista tilanteista ja tunteista ja mistä hakea tarvittaessa apua itse tai läheisenä. Pidä kiinni®-ensikoti Pinja, Turun ensi- ja turvakoti ry.

 

Seuraavat luennot:

Ero eläkeiässä Ke 1.12.2021 klo 17-18.30
Ero eläkeiässä on merkittävä elämänmuutos. Ero herättää monenlaisia ajatuksia ja tunteita, joista voi olla vaikeaa päästä eteenpäin. Illan aikana pohditaan mikä auttaa erosta selviämisessä ja omannäköisen elämän uudelleenrakentamisessa. Lisäksi tarjolla on tietoa siitä, mistä saada tarvittaessa tukea. Senioripysäkki, Tukenasi ry.

Miten tunnistan väkivallan parisuhteessa tai erossa? Ke 8.12.2021 klo 17-18.30
Kuvauksia lähisuhdeväkivallan muodoista ja vaikutuksista. Lopuksi mietitään mistä löytää mahdolliseen väkivaltatilanteeseen apua. Pilari, Turun ensi- ja turvakoti ry