Takaisin hakutuloksiin
Keskusaukio 2, Kangasala
18.4.–16.5.2023
Ilmoittautuminen päättyy 29.3.2023
Palvelu on maksuton

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Bonusvanhemmuus, parisuhteen solmut, lasten kasvatusasiat ja ex-elämä voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva 5-14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton (StepApp-toiminnan) StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaavat StepApp-valmentajat, perheohjaaja, sosionomi (AMK) Reija Siitonen, perheohjaaja, sosionomi (AMK) Mari-Kaisa Kähkönen & varhaiskasvatuksen perhekoodrinaattori, kuntoutuksen ohjaaja (YAMK) Pirjo Hellsten.

Huom! Tähän valmennukseen voivat ilmoittautua uusperheet, jotka asuvat Tampereen, Nokian, Lempäälän, Kangasalan tai Ylöjärven alueella.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennuspaikka on Kangasalan pääkirjaston Harjula-sali osoitteessa Keskusaukio 2, 36200 Kangasala. Tapaamiset järjestetään tiistaina 18.4., torstaina 27.4., tiistaina 2.5., tiistaina 9.5. & tiistaina 16.5. klo 17.15–18.45.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoita itsesi ja kumppanisi StepApp-valmennukseen keskiviikkoon 29.3.2023 tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä

StepApp-toiminnan keskeisinä ydinkumppaneina yhteistyökuntien perhepalveluiden lisäksi  ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification for Health Promotion sekä hankkeen rahoittaja STEA