Takaisin hakutuloksiin
1.–29.3.2023
Ilmoittautuminen päättyy 12.2.2023
Palvelu on maksuton

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva, 5-14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Verkkovalmennusta ohjaavat Suomen Uusperheiden Liiton StepApp-toiminnan asiantuntija Heidi Karvonen ja suunnittelija Laura Lehtonen

Huom! Tähän valmennukseen voivat ilmoittautua kaikki uusperheet asuinpaikkakunnasta riippumatta.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jota käytetään tapaamiskertojen välillä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Myös perheen lapset saavat sovelluksen käyttöönsä ja pääsevät näin osaksi valmennusta.

Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Verkkovalmennukseen osallistumista suositellaan tietokoneella. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea tästä linkistä.

Aika ja paikka

Valmennus toteutetaan verkossa TEAMS-alustalla. Tapaamiset järjestetään keskiviikkoisin 1.3., 8.3., 15.3., 22.3. & 29.3. klo 17.00-18.30.

Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi ja kumppanisi valmennukseen sunnuntaihin 12.2.2023 mennessä tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle.