Takaisin hakutuloksiin
23.3.–11.5.2021
040 750 7077
Ilmoittautuminen päättyy 16.3.2021
Palvelu on maksuton

Vertaistukiryhmä auttaa vanhemmuudessa eron jälkeen.

Vanhempien ero muuttaa lapsiperheen elämää. Eron jälkeen vanhempien on pohdittava monia lapsen elämän asioita uudesta näkökulmasta ja rakennettava toimivia käytäntöjä arkeen. Vanhemman neuvo®-ryhmät ovat 8 kertaa kokoontuvia ammatillisesti ohjattuja vertaisryhmiä eron kokeneille ja eropäätöksen tehneille vanhemmille. Ryhmään osallistuu vain toinen vanhemmista. Ryhmässä voi jakaa kokemuksiaan eron jälkeisestä vanhemmuudesta ja sen haasteista ja etsiä uusia toimintatapoja. Asioita katsotaan sekä lapsen että vanhemmuuden näkökulmasta

Ryhmänohjaajat haastattelevat kaikki ryhmään tulijat ennen ryhmän alkua. Alkutapaamisessa on mahdollisuus kuulla ryhmän toiminnasta tarkemmin sekä kertoa omasta elämäntilanteesta.

Keväällä 2021 VANHEMMAN NEUVO®-vertaistukiryhmä– kokoontuu etäyhteydellä, tiistaisin 23.3-11.5 välisenä aikana yhteensä kahdeksan kertaa.

Ryhmäkertojen teemat ovat: Eron tuomat muutokset aikuisen ja lapsen elämässä, Yhteinen vanhemmuus, Lapsen tunteet ja tarpeet vanhempien erotessa, Vanhemmuus ja lapsen arki, Vuorovaikutustavat, Ongelmista kohti ratkaisuja, Sosiaaliset verkostot, Uudet suhteet ja vanhemmuus.

Ryhmän järjestävät yhteistyössä Lapin ensi- ja turvakoti ry ja Oulun ensi- ja turvakoti ry

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Marjo Hoisko 040-750 7077
marjo.hoisko@lapinentu.fi

Sirpa Huotari 040-5144000
sirpa.huotari@oetk.fi