Takaisin hakutuloksiin

Järjestämme koululaisten kesäloman ensimmäisillä  viikoilla (8.-11.6. sekä 14.-18.6.2021) kaksi nuorten erotyöpajaa Helsingissä!

Työpajoissa puhumme vanhempien erosta, ideoimme, miten voisi auttaa muita saman kokeneita ja pidämme hauskaa!

Työpajaan ovat tervetulleita kaikki vanhempien eron kokeneet 13-17-vuotiaat nuoret!

Ensimmäinen työpajaviikko järjestetään ti-pe 8.-11.6. klo 11-16. Tukikohtana toimii Malminrinne 1 B, Kampissa, Helsingissä. Tällä viikolla ollaan mahdollisimman paljon ulkona ja nautitaan Helsingin ihanista puistoista ja rannoista. Työpajan pääpainona on hyvinvointi, yhdessäolo ja hauskanpito!

Toinen työpajaviikko järjestetään ma-pe 14.-18.6. klo 10-15. Tukikohtana toimivat mukavat ulko- ja sisätilat Herttoniemessä, Hillerikuja 6, Helsinki. Työpajan menossa on mukana myös Rytmirekka. Työpajassa pohditaan eroa ja tunteita musiikkia hyödyntäen ja tietysti pidetään hauskaa, nautitaan yhdessäolosta ja herkutellaan! Työpaja ei edellytä aiempaa kokemusta musiikin harrastamisesta, vaan se sopii ihan kaikille. Siellä on mahdollisuus oman musiikin tekemiseen ja erilaisten soittimien kokeiluun.

Työpajat ovat maksuttomia ja nuori saa osallistumisesta työtodistuksen, lounaan päivittäin sekä leffaliput työpajan päätteeksi.

Voit ilmoittautua suoraan tästä linkistä valitsemaasi työpajaviikkoon, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä:

https://link.webropol.com/s/kesa

Lisätietoja: piritta.kahkonen@yvpl.fi tai p. 040-6705887

Työpajat on kehitetty ja toteutetaan Kasper – Kasvatus ja perheneuvonta ry:n ja Yhden Vanhemman Perheiden Liiton VeNyvä-hankkeen yhteistyönä.