Takaisin hakutuloksiin
8.2.–15.3.2023
Palvelu on maksuton

Tule juttelemaan anonyymisti eli vaikka nimimerkillä meidän kanssamme eroon liittyvistä asioista, puhuminen helpottaa ja saat vinkkejä toisilta.

Liity tästä linkistä kun sen aika on:

https://tukinet.net/teemat/vertaistukea-yhden-vanhemman-perheiden-vanhemmille/ryhmachatit/

Miksi ero on hyvä käsitellä ?

Alkaa 01.02.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:00

Miksi ero on hyvä käsitellä? Kuka siitä hyötyy? Onko sinun ensin keskityttävä itseen ja omaan hyvinvointiin, jotta voit auttaa myös lasta siinä, että hänen lapsuutensa on turvallinen ja hyvinvoiva?

Yhden vanhemman perhearki: mitä kaikkea siihen kuuluu ja miten selvitä siitä?

Alkaa 08.02.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:00

Perheessä monia asioita, joita pitää ottaa huomioon, myös lasten ikä huomioiden.  Mihin päiväkotiin, mihin kouluun ja miten matkat hoidetaan mihinkin. Miten kauppareissut hoidetaan, entä muut tärkeät esim. virastoasiat. Miten omat harrastukset ja jaksamisesta huolehtiminen, miten lasten harrastukset.

Yhden vanhemman perheestä uusperheeksi?

Alkaa 15.02.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:00

Yhden vanhemman perheessä voi tulla eteen jossain vaiheessa uusia suhteita ja sitä myötä ajatus uusperheestä. Mitä kaikkea yksinhuoltajuuden ja uusperheen yhdistämiseen liittyy? Tule keskustelemaan aiheesta meidän kanssamme turvallisesti nimimerkillä.

Chatissa asiantuntijoina ovat Yhden Vanhemman Perheiden Liiton (www.yvpl.fi) työntekijä ja vapaaehtoinen (Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry).