Oletko eronnut, sinulla on lapsia ja tapaamisten toteutumisen tueksi on vahvistettu tai määrätty valvotut vaihdot. Kerro tarinasi!

Webropol-kyselyyn vastaamalla osallistut Lapin yliopistossa tekemääni Pro gradu-tutkielmaan aiheesta valvotut vaihdot ja yhteistyövanhemmuuden vahvistuminen eron jälkeen.

Tutkimuksella haluan antaa äänen vanhemmille, joilla on henkilökohtaista kokemusta eron jälkeen lapsen tapaamiseen vahvistetuista tai määrätyistä valvotuista vaihdoista. Jokainen vastaus on tärkeä ja auttaa saamaan arvokasta lisätietoa yhteistyövanhemmuudesta ja sen tukemisesta haastavissa
tilanteissa. Lisäksi tieto auttaa lasten valvottujen vaihtojen kehittämistä.

Kyselyyn vastaaminen on helppoa. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja vastaajan henkilöllisyys ei paljastu missään tutkimuksen vaiheessa.
Lähettämällä kirjoituksen minulle annat luvan käyttää sitä Pro gradu-tutkimuksessani. Valmiista tutkielmasta ei voi tunnistaa yksittäisiä osallistujia. Säilytän tutkimusaineistoa tietoturvallisesti ja tutkielmani valmistuttua hävitän aineiston tietoturvallisesti. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
Vastausaikaa on 31.5.2023 asti.
Vastaa kyselyyn tästä.

Iso kiitos jo etukäteen kaikille vastaajille!

Katariina Silvennoinen
Yhteiskuntatieteet/sosiaalityön opiskelija