Sivustoon liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:

Jussi Pulli, kehittämispäällikkö, Ero lapsiperheessä -työ, Ensi- ja turvakotien liitto
p. 040 504 1673, jussi.pulli@etkl.fi

Tanja Koskinen, asiantuntija, Ero lapsiperheessä -työ, Ensi- ja turvakotien liitto
p. 040 763 2332, tanja.koskinen@etkl.fi

Palveluhausta löydät oman paikkakuntasi eropalvelut.

Tapaamispaikkatoiminta

Ensi- ja turvakotien liiton 15 jäsenyhdistystä tarjoaa sosiaalihuoltalain 27 §:n mukaista tapaamispaikkapalvelua eri puolilla Suomea. Tapaamisoikeudessa on ensisijaisesti kyse lapsen oikeudesta tavata vanhempaansa, josta lapsi asuu erillään vanhempien eron tai lapsen sijoituksen vuoksi. Tapaamispaikkatyö on vaativaa ammatillista palvelua, jolla tuetaan lapsen ja tapaajavanhemman suhdetta sekä yhteistyövanhemmuutta lapsen etu ja turvallisuus huomioiden. Työmme lähtökohtana on turvallinen kohtaaminen lapselle ja aikuiselle! 

Toimintaa ohjaavat valtakunnalliset laatukriteerit, joiden toteutumista seurataan ja auditoidaan säännöllisesti. Voit tutustua toimintaamme ja laatukriteereihin esitteestä (in english), josta löytyvät myös tapaamispaikkojen yhteystiedot. Voit lisäksi hakea tapaamispaikkoja palveluhausta.

Palvelun lisääminen apuaeroon -sivustolle

Käyttäjätunnukset sivustolle: tanja.koskinen@etkl.fi Käyttäjätunnusten haltija vastaa tietojen ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta.


Anna palautetta!

Auta meitä parantamaan sivuja entistä paremmiksi ja osallistu käyttäjäkyselyyn. Sen täyttämiseen ei mene muutamaa minuuttia kauempaa.