Takaisin hakutuloksiin

Jo eron pohdinta ahdistaa, puhumattakaan toteutuneesta erosta

Ero on kova paikka, johon monenlaista apua on onneksi saatavissa. Ajasta, paikkakunnasta ja paikasta riippumatonta apua on saatavissa näillä verkon kautta saatavilla keinoilla.

Valittavanasi on:

joko maksuton e-kirja ensiavuksesi sekä eteenpäin kuljettavat kirjeet. E-kirjaset pääset tilaamaan joko sivuilta erokriisi.fi tai leenakoivu.fi

tai maksulliset verkkokurssit, joiden avulla pääset etenemään itse valitsemanasi aikana ja omassa rauhassa

  1. Eron harkintatilanteeseen on saatavissa verkkokurssi, joka auttaa sinua päätöksen tekemisessä joko parisuhteen jatkamiseen tai eron suuntaan.  Kurssin hinta on 97€. Linkkiä painamalla voit tutustua kurssin sisältöön paremmin. (Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin)
  2. Eron toteutuessa verkkokurssi, jonka jälkeen ymmärrät paremmin, mitä tapahtui ja miksi sekä saat helpotusta tunteiden hallintaan eron ensi hetkissä. (Särkyneen sydämen korjaamo). Hinta on 84€. Linkkiä painamalla voit tutustua kurssin sisältöön paremmin.
  3. Jos olet jo jonkin verran käsitellyt eroasi, mutta tunnet vielä olevasi jumissa, valitse verkkokurssi: Jatka matkaasi ehjänä eteenpäin. Sen hinta on 54,50€. Linkkiä painamalla voit tutustua kurssin sisältöön paremmin.