Takaisin hakutuloksiin
Lintulahdenkatu 10, Helsinki
18.10.2022
+358 4578355008
Palvelu on maksuton

Suomeksi alempana.

Duo Separation Support Group is a safe space for those who have experienced ( or are at the moment going through) intercultural divorce/separation to meet peers, share experiences and learn from others.
In this group the focus will be on sharing your own experiences, challenges, wins and solutions with others and supporting each other.
Meetings are facilitated by trained volunteer who have also experienced intercultural divorce.
Meetings will be held in English.

Themes for the group this autumn are for example coping with divorce, parenting after divorce and rebuilding your life.

Duo Separation Support Group starts on Tuesday 18 October and meets on five subsequent Tuesdays at 18-19.30 at Familia’s premises, in Helsinki, Sörnäinen.
Childcare can be arranged, if necessary.

Sign up for this group here

More information: noora.meklin@familiary.fi


Duo Eron Tukiryhmä on turvallinen ja luottamuksellinen kohtaamispaikka kaikille kahden kulttuurin eron läpikäyneille – tai sitä parhaillaan läpikäyville. Ryhmän idea on tavata vertaisia, jakaa kokemuksia ja oppia toisilta.

Tässä ryhmässä pääpaino on keskustelussa, omien kokemusten ja haasteiden, mutta myös onnistumisten ja voittojen jakamisessa. Ryhmää ohjaa koulutettu vapaaehtoinen, joka on myös itse käynyt läpi kahden kulttuurin eron. Tapaamiset pidetään englanniksi.

Tapaamisten teemoja ovat esimerkiksi erosta toipuminen, vanhemmuus eron jälkeen sekä oman elämän jälleenrakennus.


Duo Eron Tukiryhmä alkaa tiistaina 18.10 ja tapaa viitenä peräkkäisenä tiistaina klo: 18-19.30 Familian tiloissa Helsingissä, Sörnäisissä.
Lastenhoito järjestyy, mikäli tarpeen.

Ilmoittaudu ryhmään täällä

Lisätietoa ryhmästä: noora.meklin@familliary.fi