Takaisin hakutuloksiin
Kamreerintie 6, Espoo
23.5.2022–31.12.2024
046 877 3267 ja 040 5318 471
Palvelu on maksuton

Eron ensiapupiste 

Ensiapupiste on tarkoitettu kaikille, joita ero koskettaa: nuorille, vanhemmille, isovanhemmille tai muille läheisille. Palvelu tarjoaa tukea myös perheen lapsille. Kohtaamme asiakkaamme kiireettömästi heitä kuunnellen.

Palvelun tavoitteena on, että vanhemmat pystyvät rakentamaan lapsilleen turvallisen kasvuympäristön erosta huolimatta. Eron ensiapupiste tarjoaa ohjausta ja neuvontaa erotilanteisiin, eroperheen erityiskysymyksiin ja lasten asioiden järjestämiseen tai silloin kun vielä harkitset eroa. Ensiapupisteessä on mahdollisuus erosta puhumiseen – sekä käytännön asioista että tunteista. Voit tulla paikalle keskustelemaan aikaa varaamatta.

Eron ensiapupiste palvelee 

  • Perhekeskus, Kamreerinte 6, Espoo
  • maanantaisin
  • klo 15-18

Voit myös olla yhteydessä puhelimitse klo 15-18.p. 046 877 3267/ Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja ja Vihti ja Karkkila

040 531 8471/ Raasepori, Siuntio, Hanko ja Inkoo ja ruotsinkieliset asiakkaat

Ensiapupiste on tarkoitettu kaikille, joita ero koskettaa: nuorille, vanhemmille, isovanhemmille tai muille läheisille. Eroauttaminen on paikka vanhemmalle ja lapselle käydä rakentavasti läpi yhdessä tai itsenäisesti eroon liittyvää tunneskaalaa.

Ensiapupisteessä voi asioida nimettömänä ja myös yksin ilman toista vanhempaa. Tavoitteena on sovinnollisuuden ja yhteistyövanhemmuuden edistäminen. Ilman ajanvarausta.

Saat halutessasi tietoa ja ohjausta erilaisiin parisuhteen hyvinvointia tukeviin palveluihin. Ensiapupisteellä perheasioiden yksikkö, järjestöt, seurakunta ja oikeusaputoimisto auttavat perheitä yhdessä.