Takaisin hakutuloksiin

Eron ensiapupiste on suunniteltu auttamaan niitä, jotka ovat kokeneet tai ovat parhaillaan käymässä läpi avioeron tai suhteen päättymisen. Tällaiset elämänmuutokset voivat olla äärimmäisen haastavia, ja siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan tukea ja ohjausta eron hetkellä.

 

Palvelumme ovat:

Henkilökohtainen neuvonta: Meillä on asiantunteva tiimi, joka tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta. Autamme sinua ymmärtämään tunteitasi, annamme neuvoja käytännön asioissa ja tuemme sinua uudessa elämänvaiheessa.

Verkkosivut: Olemme koonneet yhteen paikkaa valikoiman eri eropalveluita tarjoamien yhteystietoja ja muita palveluita, mukaan lukien artikkeleita, blogikirjoituksia ja webinaareja, jotka käsittelevät erilaisia aiheita liittyen eroon ja sen jälkeiseen elämään.

Vertaistukiryhmät: Tarjolla vertaisryhmiä lapsille, nuorille ja vanhemmille, jossa voi jakaa kokemuksia ja saada tukea muilta samassa tilanteessa olevilta.

Eron ensiapupiste on paikka, jossa voit kohdata tunteesi turvallisessa ympäristössä, saada tukea ja oppia uusia tapoja selviytyä. Olemme täällä sinua varten, ja toivomme, että otat meihin yhteyttä, jos tarvitset apua.

 

Eron ensiapupisteellä sinulla on mahdollisuus keskustella tilanteestasi, kysyä ja saada palveluohjausta nopeasti, maksutta ja ilman lähetteitä.

 

Ajanvarauksella voit tavata työntekijän MLL Satakunnan piirin toimistolla, etäyhdellä TEAMSin välityksellä, puhelimessa tai sähköpostilla.

Arkisin klo 9-15

soittamalla tai viestillä (txt/wa)

050 536 9733

 

Milloin tahansa

Täytä yhteydenottolomake

bit.ly/eronensiapu