Takaisin hakutuloksiin
040 7257 561
Palvelu on maksuton

Eronneelle tarkoitetun sopeutumista tukevan kurssin tavoitteena on uusien näkökulmien saaminen muuttuneeseen elämäntilanteeseen ja oman identiteetin uudelleen rakentaminen. Tavoitteena on löytää oma, uusi elämänpolku eron jälkeen.

Sopeutuminen on prosessi, joka auttaa jäsentämään omaa elämäntilannetta ja toimimaan omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Ihminen nähdään aktiivisena omaan elämäänsä vaikuttavana asiantuntijana. Yhteisöllisyys ja luottamus ryhmän kantavaan voimaan ovat keskeisiä elementtejä. Vertaistuen merkitys tässä muutosprosessissa on suuri, ammattilaisen ohjauksessa siitä saadaan paras mahdollinen hyöty.

Hae kurssille

Voit hakea kurssille, jos olet ennen kurssin alkua yli 50-vuotias ja erostasi on kulunut vähintään puoli vuotta. Kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joiden erosta on kulunut enintään kolme vuotta. Näillä kursseilla ei käsitellä eroa alaikäisten lasten näkökulmasta.

Kurssihaku on avoin kaikille, eikä edellytä Eläkeliiton yhdistyksen jäsenyyttä. Kurssit ovat maksuttomia, mutta matkakulut maksetaan itse. Kurssiin kuuluu puolihoitoruokailut ja majoitus kahden hengen huoneessa, yhden hengen huoneen voi saada maksamalla erotuksen kahden hengen huoneen hintaan.

Katso kurssien ajankohdat nettisivuiltamme!

Eläkeliitto ry