Takaisin hakutuloksiin

Miessakit ry:n Erosta Elossa –toimii myös Tukinet.net -palvelussa.

Tukinet on internetissä toimiva maksuton alusta eri järjestöjen tarjoamille kriisi, tuki- ja auttamispalveluille.

Tukinetissä keskustellaan anonyymisti, mutta keskusteluun osallistuminen edellyttää nimimerkillä rekisteröitymistä.
Liittymisohjeet löytyvät tästä linkistä.

Erosta Elossa -chat

Erosta Elossa–chat on vertaistukihenkilöiden, eli EETUjen, ylläpitämä liveryhmä, jossa miesten on mahdollista vaihtaa ajatuksia erotilanteestaan sellaisen henkilön kanssa, joka varmasti ymmärtää erotilannetta. Avoinna maanantaisin klo 21.00-23.00. Chatin kevätkausi 31.5. asti.

Erosta Elossa – avoin keskusteluryhmä

Erosta Elossa – erokeskustelu on avoin keskusteluryhmä miehille, johon Tukinettiin rekisteröityneet kävijät voivat osallistua ja keskustella erokriisiin liittyvistä kysymyksistä.

Keskustelu on esimoderoitua, eli kommenttitekstit tarkistetaan ennen julkaisua. Ryhmään voi kirjoittaa ja jakaa eroon liittyviä kokemuksia ja tuntoja. Toisten miesten vastaavien ja ehkä myös erilaisten kokemusten lukeminen auttaa oman eroprosessin jäsentämisessä.

Erosta Elossa -tukisuhde

Erosta Elossa -tukisuhteessa keskustellaan yksityisesti, luottamuksellisesti ja nimettömästi Miessakkien erotyöntekijän kanssa. Kanssakäyminen tapahtuu työntekijän kanssa viestittämällä tai erikseen sovittavan yksilöchatin kautta.

Keskustelutuki on tarkoitettu muutamien kuukausien, korkeintaan noin puolen vuoden mittaiseksi erokriisitilanteessa. Toiset palvelun käyttäjät eivät näe viestejä, eivätkä niihin tulleita vastauksia.