Takaisin hakutuloksiin
, Kuopio
0505113360
Palvelu on maksuton

Oletko eronnut? Puhuminen auttaa!

Eroon liittyvät kipeät tunteet ja ajatukset saattavat haitata elämääsi ja ne voivat saada sinut eristäytymään läheisistäsi, työkavereistasi ja ystävistäsi. Voit tarvita ulkopuolista apua ja tukea – puhuminen auttaa.

Miessakit ry:n Erosta Elossa EETU-tukihenkilötoiminta tarjoaa henkilökohtaista vertaistukea miehille, erokriisiä helpottamaan.
Toiminta kattaa tällä hetkellä koko maan; kasvokkain voi EETUn tavata n. 15 kaupunkiseudulla, videoneuvottelun välityksellä tapaaminen onnistuu mistä vain.

Tehtäväänsä koulutetut vertaismiehet, EETUt, ovat aivan tavallisia miehiä, jotka ovat itsekin kokeneet eron. EETUlle voit puhua tilanteestasi avoimesti ja luottamuksellisesti, he kuuntelevat ja varmasti ymmärtävät.
Saat mahdollisuuden jutella saman kokeneen tukihenkilön kanssa mm. jaksamiseen, elämänhallintaan, eroasioiden käytännön järjestelyihin ja isyyden haasteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Tee näin:

  • Ota suoraan yhteyttä Erosta Elossa -työntekijään tai täytä yhteydenottolomake verkkosivujemme kautta.
  • Työntekijän alkuhaastattelun jälkeen tukihenkilö ottaa sinuun yhteyttä ja tapaatte sopimassanne paikassa tai Teamsin välityksellä.