Takaisin hakutuloksiin
16.2.–5.3.2023
Ilmoittautuminen päättyy 7.1.2023
Palvelu on maksuton

Maksuton Hyvä Ero -verkkoryhmä, kevät 2023

Yhden Vanhemman Perheiden Liitto järjestää keväällä 2023 maksuttoman, ammatillisesti ohjatun Hyvä Ero -verkkoryhmän Tukinetissä. Ryhmän tavoitteena on auttaa osallistujia ymmärtämään omaa eroprosessia ja siihen liittyviä tekijöitä. Parhaimmillaan se auttaa ymmärtämään eron syitä ja yksilön omaa osuutta eroprosessissa sekä antaa mahdollisuuden käsitellä eroon liittyviä tunteita ja kokemuksia.

RYHMÄN KESTO: 23.1.-5.3.2023

Verkkoryhmä sisältää viikoittaisten (ti klo 20-21 sekä ke klo 12-13) chattien lisäksi suljetun keskustelupalstan, jonne tulee jokaisen viikon alussa alustusaihe käsiteltävästä teemasta. Onnistunut työskentely edellyttää aktiivisuutta keskustelupalstalla, osallistumista ainakin toiseen viikkochattiin sekä käsiteltävien aiheiden itsenäistä työstämistä ja reflektoimista mm. pitämällä omaa “matkapäiväkirjaa”.

Ryhmä on suljettu ja siihen haetaan täyttämällä Tukinetin Hyvä Ero -ryhmä, kevät 2023 alla oleva hakulomake 16.1.23 mennessä. Osallistujat hyväksytään ryhmään hakuajan umpeuduttua.

JOTTA HAKULOMAKE NÄKYY JA VOIT HAKEA ERORYHMÄÄN, TULEE SINUN REKISTERÖITYÄ TUKINETIN KÄYTTÄJÄKSI JA LUODA NIMIMERKKI, JOKA NÄKYY MYÖS TÄMÄN RYHMÄN MUILLE OSALLISTUJILLE. Rekisteröidy ja kirjaudu ensin sisään, jolloin hakulomake tulee näkyviin.

Teemaan pääset täältä: https://tukinet.net/teemat/hyva-ero-ryhma-kevat-2023/

Hyvä Ero -ryhmä, kevät 2023 | Tukinet

tukinet.net