Takaisin hakutuloksiin

Jyväskylän seurakunnan perheasiain neuvottelukeskuksessa selvitetään parisuhteeseen ja perheeseen liittyviä kysymyksiä.  Vastaanottopisteitä on Jyväskylän lisäksi myös Hankasalmella, Jämsässä, Keuruulla, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Äänekoskella.

Erotilanteissa tarjolla on keskustelutapua ja perheasiain sovittelua. Perheasiain sovittelu on suunnattu lapsiperheille ja sen tarkoituksena on tukea vanhempia lapsiin liittyvien kysymysten pohtimisessa ja sopimisessa erotilanteissa. Perheasiain sovitteluun voi hakeutua, kun eropäätös on tehty tai vanhemmat ovat eronneet jo aiemmin ja uuteen elämänvaiheeseen vielä sopeudutaan. Perheasiain sovittelu alkaa molempien vanhempien erillisillä tapaamisilla ja tämän jälkeen on 1-3 yhteistä tapaamista sovittelijoiden kanssa. Sovittelijat ovat puolueettomia ja vaitiolovelvollisia. Ratkaisut ja sopimukset ovat aina perheen omia ja halutessaan perheasiain sovittelussa syntyneen sopimuksen voi käydä vahvistamassa lastenvalvojan luona. Neuvottelukeskuksessa järjestetään myös ryhmiä erotilanteissa oleville.

Palvelut ovat maksuttomia ja asiakkaaksi voit hakeutua, vaikka ei olisi evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Perheneuvojilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Ajanvaraus ti, ke, pe  klo 12.00-14.30  puh. 044 774 7052