Takaisin hakutuloksiin
, Kouvola
050 527 1271, 0503131194
Palvelu on maksuton

Perhesatamatoiminta lapsen ja lapsesta erossa asuvan vanhemman tapaamisiin Kouvolassa.

Perhesatamatoiminta on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piirin toteuttama palvelu lapsiperheille, joilta puuttuu eron jälkeen kodinomainen paikka, jossa tavata ja viettää aikaa yhdessä lapsen kanssa. Palvelun tarkoitus on tukea lapselle tärkeiden ihmissuhteiden jatkuvuutta eron jälkeen ja tarjota puolueeton tila tapaamiselle elämän muutoskohdassa.

Kouvolan Perhesatamat sijaitsevat Keltakankaan ja Korian perhekeskuksessa, Haanojan päiväkodilla sekä Kuovin perhepuistossa. Tilat tarjoavat puitteet vauvojen ja pienten lasten hoitamiseen ja lapsiperheen arkisiin askareisiin.

Perhesatamatoiminnan mahdollistavat koulutetut vapaaehtoiset eli perheluotsit. Perheluotsi ottaa perheen vastaan ja on koko tapaamisen ajan paikalla, mutta jättää tilan lapsen ja vanhemman yhdessäololle. Perheen toiveesta vapaaehtoinen voi olla tukena esim. hoito- ja leikkitilanteessa.

Perhesatamatoiminta vastaa sellaisten perheiden tarpeisiin, joissa vanhemmat kykenevät sopimaan tapaamisista yhteistyössä eivätkä tarvitse lakisääteisiä valvottuja tai tuettuja tapaamisia.

Ota yhteyttä: 

Riina Sommarberg

050 527 1271

riina.sommarberg@mll.fi