Takaisin hakutuloksiin
Armilankatu 33 A, Saturnuksenkatu 2, Lappeenranta
050 3588394
Palvelu on maksuton

Perhesatamatoiminta lapsen ja lapsesta erossa asuvan vanhemman tapaamisiin Lappeenrannassa. Perhesatamatoiminta on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piirin toteuttama palvelu lapsiperheille, joilta puuttuu eron jälkeen kodinomainen paikka, jossa tavata ja viettää aikaa yhdessä lapsen kanssa. Palvelun tarkoitus on tukea lapselle tärkeiden ihmissuhteiden jatkuvuutta eron jälkeen ja tarjota puolueeton tila tapaamiselle elämän muutoskohdassa.

Lappeenrannan Perhesatamat sijaitsevat Tirikan päiväkodin yhteydessä olevassa Pikku-Tirikassa ja Me-talon Sammonlahden Sopissa. Tilat tarjoavat puitteet vauvojen ja pienten lasten hoitamiseen ja lapsiperheen arkisiin askareisiin.

Perhesatamatoiminnan mahdollistavat koulutetut vapaaehtoiset eli perheluotsit. Perheluotsi ottaa perheen vastaan ja on koko tapaamisen ajan paikalla, mutta jättää tilan lapsen ja vanhemman yhdessäololle. Perheen toiveesta vapaaehtoinen voi olla tukena esim. hoito- ja leikkitilanteessa.
Perhesatamatoiminta vastaa sellaisten perheiden tarpeisiin, joissa vanhemmat kykenevät sopimaan tapaamisista yhteistyössä eivätkä tarvitse lakisääteisiä valvottuja tai tuettuja tapaamisia.

Armilankatu 33 A, Saturnuksenkatu 2, Lappeenranta

 

Ota yhteyttä:

Marjaana Peronmaa
050 358 8394
marjaana.peronmaa@mll.fi