Takaisin hakutuloksiin
Parkanontie 37, Parkano, Parkano
03 44331 (vaihde)
Palvelu on maksuton

Kasvatus- ja perheneuvonta palvelee parkanolaisia lapsiperheitä. Kasvatus- ja perheneuvonta auttaa lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvissä kysymyksissä ja perheen vuorovaikutusongelmissa. Lasten asioissa palvelut on tarkoitettu alle 17-vuotiaille.
Perheneuvolaan voi ottaa yhteyttä, kun

  • vanhemmat ovat huolissaan lapsen käyttäytymisestä, sosiaalisesta selviytymisestä tai kehityksestä
  • perhe haluaa apua kriisitilanteeseen
  • perheenjäsenten välillä on ristiriitoja
  • perheessä harkitaan eroa tai tarvitaan apua erosta selviämiseen

Kasvatus- ja perheneuvonnan työmuotoja ovat muun muassa neuvonta, lapsen kehitystaso-, kouluvalmius- tai oppimisvaikeustutkimukset, lapsen / nuoren tukikäynnit, vanhemmuuden ja parisuhteen tukikäynnit, lausunnot, suositukset, konsultaatiot lapsia ja perheitä koskevissa asioissa sekä tiedotus- ja vaikuttamistoiminta.
Parkanon kasvatus- ja perheneuvonnassa työskentelee psykologi ja perheneuvoja. Kasvatus- ja perheneuvonnan palvelua myydään Kihniön kunnalle. Kihniössä vastaanotto pääsääntöisesti torstaisin.
Kasvatus- ja perheneuvonnan palvelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Kasvatus- ja perheneuvontaan ei tarvita lähetettä vaan yhteyttä voi ottaa suoraan kasvatus- ja perheneuvonnan työntekijöihin puhelimitse ma-pe klo 9.00.-9.30 p. 03 44331 (vaihde).