Takaisin hakutuloksiin
019 226 0103
Palvelu on maksuton

Perheasioiden sovittelussa eronneiden vanhempien on mahdollista keskustella kaikista niistä kysymyksistä, joita lasten asioiden järjestämiseen liittyy ja joista vanhempien on vaikea keskenään päästä yksimielisyyteen. Perheasioiden sovittelussa kiinnitetään erityistä huomiota lasten aseman turvaamiseen ja turvallisen arjen jatkumisen varmistamiseen. Koulutetut sovittelijat auttavat vanhempia jäsentämään, mistä asioista heidän on tarpeen sopia erotilanteessa, ja ohjaavat vanhempia itse löytämään omalle perheelleen sopivat ratkaisut.

Perheasioiden sovittelussa tavoitellaan lasten asioiden ja arjen käytäntöjen ratkaisemista ja toimivan yhteistyövanhemmuuden edellytysten turvaamista. Sovittelussa ei tehdä virallisia ja vahvistettuja sopimuksia lasten huollosta, asumisesta, tapaamisesta tai elatuksesta. Näissä sopimusasioissa voit varata neuvotteluajan lastenvalvojalle.

Keski-Uudenmaan perheoikeudellinen yksikkö koordinoi perheasioiden sovittelua Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Mäntsälässä ja Pornaisissa asuvien lasten vanhemmille.

Voit ottaa yhteyttä jättämällä soittopyynnön numeroon 019 226 0103, täyttämällä kotisivultamme löytyvän yhteydenottopyyntölomakkeen tai sähköpostitse osoitteeseen perheasioidensovittelu(at)keusote.fi.