Takaisin hakutuloksiin
Kunnallissairaalantie 20,rak. 5, 1. krs, Turku
8.8.2023
02 262 6996
Ilmoittautuminen päättyy 8.7.2022
Palvelu on maksuton

Perheoikeudelliset palvelut on tarkoitettu kaikille Varsinais-Suomen hyvinvointialueella sijaitsevien kuntien asukkaille.

Perheoikeudellisten palveluiden eropalveluihin kuuluvat puhelinneuvonta, chat, eropalveluohjaus, Monitorissa asiointi ilman ajanvarausta, ja lastenvalvojan palvelut. Lisäksi perheoikeudellisiin palveluihin kuuluvat isyyteen ja adoptioon liittyvät asiat sekä tuomioistuimen pyytämät olosuhdeselvitykset.

Perheoikeudellisten palvelujen chat palvelee keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-11. Palvelu löytyy Perheoikeudelliset palvelut | Varha

Eropalveluohjaajan palveluita ovat ohjaus ja neuvonta eroa harkitessa, erotilanteessa, eron jälkeen, kun oikeudenpäätös ei ratkaissutkaan vanhempien välisiä ongelmia, sekä eroasioista keskustelu lapsen kanssa. Tapaamisella voidaan tehdä vanhemmuussuunnitelmaa (STM), selvitellä erotilannetta, käydä alustavia sopimusneuvotteluja, sekä pohtia sopivia palveluita perheen tarpeeseen. Lisäksi eropalveluohjaajalta saa ohjausta ja neuvontaa valvotuista ja tuetuista tapaamisista sekä valvotuista vaihdoista.

Kaikkiin perheoikeudellisiin asioihin saa matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa Turun Kauppatorin Monitorissa. Palvelua on tarjolla Kauppatorin Monitorissa keskiviikkoisin klo 9-12 & 13-15.45.

Lastenvalvojat vahvistavat vanhempien kanssa käydyn neuvottelun perusteella sopimukset lasten huollosta, asumisesta ja tapaamisoikeudesta sekä elatuksesta. Lastenvalvoja avustaa vanhempia sopimusten laatimisessa ja antaa tarvittavaa tietoa ja tuo esille lapsen etua ja näkökulmaa. Lastenvalvojan tapaamisella voidaan käsitellä vanhempien täyttämää vanhemmuudensuunnitelmaa ja käyttää sitä apuna sopimusneuvotteluissa.

PERHEOIKEUDELLISET PALVELUT

Puhelin: 02 262 6996

Puhelinajat: Ma & Pe 09:00 – 10:00, Ti & Ke 13:00 – 14:00

Turun toimipiste, käyntiosoite: Kunnallissairaalantie 20, rak. 5, 1. krs, 20700 Turku

Yksikön aukioloajat: Ma – Pe 09:00 – 15:45

Kemiönsaaren, Laitilan, Loimaan, Mynämäen, Naantalin, Paraisten, Salon, Someron ja Uudenkaupungin toimipisteiden yhteystiedot löytyvät Lapsen huollosta, asumisesta ja tapaamisoikeudesta sopiminen | Varha