Takaisin hakutuloksiin
Luolavuorentie 7b, Turku
2.11.2022
050 5756299
Palvelu on maksuton

Teemalliset Puhutaan erosta -tilaisuudet

Tilaisuudet tarjoavat tietoa eroon liittyvistä aiheista ja mahdollisuuden esittää kysymyksiä asiantuntijoille. Teemalliset tilaisuudet on suunnattu eronneille ja eroa harkitseville vanhemmille ja heidän läheisilleen, sekä asiasta kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelijoille.

Osallistuminen on mahdollista myös nimimerkillä. Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina, kaksi päivää ennen tilaisuutta https://tuentu.fi/erotilaisuudet-ja-ryhmat

Jos mielessäsi on pienikin asia, mitä haluaisit kysyä, tule linjoille!

 

Ke 2.11.2022 klo 14-15.30 Ero elämänkriisinä, päihteet & lapsen kokemus
Ero on kriisi, joka haastaa ihmisen kyvyn selvitä rakentavilla tavoilla. Tule kuulemaan ja keskustelemaan miten päihteet voivat muodostua keinoksi selvitä vaikeista tilanteista ja tunteista ja mistä hakea tarvittaessa apua itse tai läheisenä. Pidä kiinni®-ensikoti Pinja, Turun ensi- ja turvakoti ry.

 

Seuraava luento:

Ero eläkeiässä Ke 9.11. klo 14-15.30
Ero eläkeiässä on merkittävä elämänmuutos. Ero herättää monenlaisia ajatuksia ja tunteita, joista voi olla vaikeaa päästä eteenpäin. Illan aikana pohditaan mikä auttaa erosta selviämisessä ja omannäköisen elämän uudelleenrakentamisessa. Lisäksi tarjolla on tietoa siitä, mistä saada tarvittaessa tukea. Senioripysäkki, Tukenasi ry.

 

Järj. Eroauttamistyö Silta, Turun ensi- ja turvakoti ry