Takaisin hakutuloksiin
Luolavuorentie 7b, Turku
25.10.2023
050 5756 299
Palvelu on maksuton

Ke 25.10.2023 klo 17-18.10 Miten ero muuttaa isyyttä?
Miten ero vaikuttaa isän ja lapsen väliseen suhteeseen? Mitä on hyvä ottaa huomioon ja miten tukea isyyttä erotilanteessa? Näitä ja monia muita isän näkökulmia erotilanteeseen valottaa Miessakit ry.

Teemalliset Puhutaan erosta -webinaarit
Tilaisuudet tarjoavat tietoa eroon liittyvistä aiheista ja mahdollisuuden esittää kysymyksiä asiantuntijoille. Teemalliset tilaisuudet on suunnattu eronneille ja eroa harkitseville vanhemmille ja heidän läheisilleen, sekä asiasta kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelijoille.

Osallistuminen on mahdollista myös nimimerkillä. Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina, kaksi päivää ennen tilaisuutta https://tuentu.fi/erotilaisuudet-ja-ryhmat ->Puhutaan erosta -luennot

Jos mielessäsi on pienikin asia, mitä haluaisit kysyä, tule linjoille!

Seuraavat luennot:

Ke 1.11.2023 klo 17-18.10. Tunteet kuumentavat eronjälkeistä yhteistyötä eksän kanssa, mikä avuksi?
Saat työkaluja erosta selviytymiseen ja tunteiden säätelyyn haastavissa tilanteissa ex-puolison kanssa. Vaikka suhteenne olisi ollut puhumaton tai myrskyisä, eron jälkeisessä yhteistyössä voitte onnistua, jos niin haluatte. Luennosta vastaa Perheasiain neuvottelukeskus, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Ke 8.11.202 klo 17-18.10 Ero elämänkriisinä, päihteet & lapsen kokemus
Ero on kriisi, joka haastaa ihmisen kyvyn selvitä rakentavilla tavoilla. Tule kuulemaan ja keskustelemaan miten päihteet voivat muodostua keinoksi selvitä vaikeista tilanteista ja tunteista ja mistä hakea tarvittaessa apua itse tai läheisenä. Luennosta vastaa Pidä kiinni®-ensikoti Pinja, Turun ensi- ja turvakoti ry.

Ke 15.11. 2023 klo 17-18.10 Ero eläkeiässä
Ero eläkeiässä on merkittävä elämänmuutos. Ero herättää monenlaisia ajatuksia ja tunteita, joista voi olla vaikeaa päästä eteenpäin. Illan aikana pohditaan mikä auttaa erosta selviämisessä ja omannäköisen elämän uudelleenrakentamisessa. Lisäksi tarjolla on tietoa siitä, mistä saada tarvittaessa tukea. Tilaisuudesta vastaa Senioripysäkki, Tukenasi ry.

Järj. Eroauttamistyö Silta, Turun ensi- ja turvakoti ry