Takaisin hakutuloksiin
0449794021
90€ /tapaamiskerta (8 tapaamista / 1 1/2 - 2 h kerta)

Parisuhteessa osapuolet voivat kohdata erilaisia kriisivaiheita, joiden myötä puntaroidaan parisuhteen tilaa ja jatkumista. Solmuja parisuhteessa -parineuvonta tarjoaa  suhteen molemmille osapuolille tasavertaisen mahdollisuuden kuulluksi tulemiseen. Neuvonta auttaa parisuhteeseen liittyvien tunteiden käsittelyssä sekä sen tunnistamisessa, mistä parisuhteessa olevat pulmat voivat johtua.Työskentely auttaa suhteen osapuolia tietoisesti tarkastelemaan parisuhteen historiaa sekä suhteen jatkamisen edellytyksiä. Parineuvontaa voi käyttää vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja tunteista puhumiseen.

Neuvonta auttaa myös tilanteissa, joissa suhteen molemmat tai toinen osapuoli harkitsee eroa tai parisuhteessa ollaan päätymässä eroratkaisuun.

Työskentely  sisältää yhteensä 8 tapaamista sekä luku- ja kotitehtäviä. Osallistuminen edellyttää suhteen molempien osapuolten sitoutumista työskentelyyn ja osallistumista tapaamisiin.

Työtapa on kehitetty Kataja ry:ssä. Lue lisää mallista. Työskentelyssä käytetään myös vakauttavia menetelmiä itsesäätelytaitojen kehittämiseksi.

Parineuvontaan osallistuminen on maksullista. Tapaamisten janakohdat sovitaan joustavasti yhdessä neuvontaan osallistuvan parin kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: paivi.hietanen@sovitellen.com tai puhelimitse: 0449794021.

Lue lisää yrityksestä: Sovitellen.