Takaisin hakutuloksiin

Perhe-elämä pitää sisällään erilaisia kasvunvaiheita ja haastavia tilanteita, jollon ammattilaisen johdolla käyty keskustelu  perheen tilanteesta voi auttaa  erilaisten vaihtoehtojen ja ratkaisujen puntaroinnissa.

Sovitellen sopua -työskentelyssä autetaan vanhempia hyvään ja rakentavaan keskusteluyhteyteen sekä huomioimaan lasten tunteet ja tarpeet.  Sovitellen sopua -työskentelyä voi käyttää apuna esimerkiksi vanhempien välisissä vanhemmuuskeskusteluissa, lasta koskevien sopimusten laadinnassa  sekö eron jälkeisen yhteistyön pulmissa.

Sovitellen sopua tapaamisia on 2-4 kertaa. Yhden tapaamisen kesto on 60-90 minuuttia.

Työskentelyn tavoitteista ja tapaamiskertojen määrästä sovitaan yhdessä vanhempien kanssa. Työskentely pitää sisällään etukäteiskartoituksen ja kotitehtäviä. Työskentelyyn osallistuvat molemmat vanhemmat.

Sovitellen sopua -työskentelyyn osallistuminen on maksullista. Tapaamiset toteutetaan etäyhteydellä, jota varten tarvitaan läppäri tai tietokone, kuva- ja ääniyhteys sekä rauhallinen tila tapaamisen ajaksi. Tapaamisaikoja on sovittavissa joustavasti, myös viikonlopuille.

Ota yhteyttä ja kuulet lisää työskentelystä ja voimme yhdessä pohtia. soveltuuko työskentelytapa teidän tilanteeseen paivi.hietanen@sovitellen.com.

Toteuttajataho

Kataja ry: hyväksymä Solmuja parisuhteessa -perineuvoja, AVI:n vahvistama perheasioiden sovittelija ja Fisher eroseminaari-ohjaaja Päivi Hietanen, Sovitellen.

Lue lisää Sovitellen

facebook: sovitellen