Takaisin hakutuloksiin
Itsenäisyydenkatu 21 B, Tampere
8.2.–14.3.2024
Ilmoittautuminen päättyy 4.2.2024
Palvelu on maksuton

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva, 5-14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset Päivi Lackman (palveluohjaaja) & Kirsi Lindroos (uusperheneuvoja, seksuaaliterapeutti), joilla on Suomen Uusperheiden Liiton StepApp-valmentajan pätevyys.

Huom! Tähän valmennukseen voivat ilmoittautua uusperheet, jotka asuvat Pirkanmaan hyvinvointialueella.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennuspaikka on Perheiden Talo osoitteessa Itsenäisyydenkatu 21 B, 22500 Tampere (Sisäänkäynti sisäpihalta). Tapaamiset järjestetään torstaisin 8.2., 15.2., 22.2., 7.3. & 14.3.2024 Klo 17.00–18.30. Huom. Viikolla 9 ei valmennusta.

Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi ja kumppanisi valmennukseen 4.2.2024 mennessä tästä linkistä.  Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä

StepApp-toiminnan keskeisinä ydinkumppaneina Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification for Health Promotion sekä toiminnan rahoittaja STEA.