Takaisin hakutuloksiin
, Järvenpää
11.2.–19.5.2024
Ilmoittautuminen päättyy 26.1.2024
440
eroseminaarissa käsitellään eron herättämiä tunteita, syitä eroon ja omaan parisuhdekäyttäytymiseen, työskennellään itsetunnon kehittämiseksi sekä sukelletaan omaan lapsuuteen ja siihen, miten se on vaikuttanut parisuhteisiimme ja eroihimme.
EROSEMINAARI JÄRVENPÄÄSSÄ SUNNUNTAISIN KEVÄÄLLÄ! ILMOITTAUDU NOPSAAN, OTAN TÄHÄN PIENEN RYHMÄN!
Viikonloppuryhmä (su-iltapäivät) tulossa helmikuusta 2024 11. päivä lähtien, ei hiihtolomaviikolla.
Hinta: 440€
Kurssiin kuuluu 11 tapaamista ja kotitehtäviä. Oppikirjana käytetään Marianna Stolbown Erosta eteenpäin -kirjaa tai Bruce Fisherin Jälleenrakennus-teosta. Kirja pitää hankkia itse.
Tapaamisten teemat: 1. Tee erosta oppimiskokemus 2. Eron takana on aina tarina – Miksi erosimme? 3. Vapaudu eron vihasta 4. Suru – anna aikaa itsellesi surra 5. Olet tärkeä ja ainutlaatuinen – Itsetunnon ja -arvostuksen palautuminen 6. Kuka elämääsi ohjaa – Vastuu omasta elämästä 7. Avoimuus ja toimiva parisuhde 8. Yksinäisyys ja uudet suhteet 9. Rakkaus ja uusi elämä 10. Seksuaalisuus eron jälkeen 11. Kuinka auttaa lapsia eron keskellä.
Kurssiin tulee sitoutua ja olla paikalla. Kurssi toteutetaan pienryhmänä, johon tulee korkeintaan 10 osallistujaa. Paikka ilmoitetaan osallistujille erikseen.
Ilmoittautumismaksu 50€, jonka maksamalla varmistat paikkasi ryhmässä. Loppusumman voi maksaa 1-3 erässä. Kysy maksuaikataulusta tarkemmin minulta. Kurssin voi perua maksutta 15 päivää ennen kurssia, sen jälkeen peritään puolet hinnasta ja kurssin alkamisen jälkeen koko hinta.
ILMOITTAUDU 10.12. MENNESSÄ, SAAT HINTAAN 400€!
Kysy ja ilmoittaudu: helka@helkabelt.fi
”Helka on rohkaisija, rempseän aurinkoinen, turvallinen, herkkäsieluinen ryhmän vetäjä.”
-Asiakaspalaute