Takaisin hakutuloksiin
Korkeavuorenkatu 2 LH 10, Kotka
0413181051
75€/ 60min tai 90€/ 90min

Ohjausta ja valmennusta eroon liittyvissä asioissa joustavin aikatauluin joko etänä koko maan laajuudella tai Kotkassa Myötäonnen asiakastilassa.

Olen eroauttamisen vertaisvapaaehtoisuuden myötä aikanaan sosionomiksi sekä mm. lasten erovertaisryhmien ja Rakastava valinta seminaarien ohjaajaksi sekä parisuhdeohjaajaksi kouluttautunut ammattilainen. Olen ohjannut työssäni erovertairyhmiä lapsille ja aikuisille sekä kouluttanut eroauttamisen vapaaehtoisia.

Tarjoan palveluissani eron läpikäymisen keskusteluapua, tukea ja työkaluja. Tarjoan myös osaamistani ratkaisukeskeisen valmennuksen puolelta, kuten mielikuvaharjoitteita, keho-mieliyhteyden palauttamisen harjoitteita sekä oman energian jotamisen tai halutessasi esimerkiksi itsetuntemuksen lisäämisen harjoitteita. Kriisissä oma ääni saattaa kadota, suunta elämässä hetkellisesti hävitä ja sen löytämiseksi voimme työskennellä yhdessä.

Ammattilaisena olen helposti lähestyttävä kohtaaja ja kuuntelija. Lapsiperheiden eroissa puhun aina lasten hyvinvoinnin puolesta ja etsin ratkaisuja hyvän yhteistyövanhemmuuden mahdollistamiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Saara Leiri