Takaisin hakutuloksiin
040 668 4101
Palvelu on maksuton
Väestöliiton maksuton Perhepulmapuhelin palvelee alle 18-vuotiaiden lasten vanhempia sekä lasta odottavia eroon, vanhemmuuteen, ihmissuhteisiin, lasten kasvatukseen, kasvuun ja kehitykseen liittyvissä huolissa ja kysymyksissä numerossa 040 668 4101. Perhepulmapuhelin palvelee takaisinsoittoperiaatteella. Jätä soittopyyntö joko tekstiviestinä tai ääniviestinä. Sinun ei tarvitse kertoa nimeäsi jos et halua, mutta kerro, mistä numerosta sinut tavoitamme ja mihin aikaan on sopiva hetki soittaa ja sopia keskustelulle sopiva ajankohta. Palvelemme numerossa suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja ukrainaksi.Käsittelemme soittopyynnöt niiden saapumisjärjestyksessä.Puhelusta maksat tavallisen puhelun hinnan.

Voit ajanvarauksen yhteydessä päättää, käydäänkö keskustelu puhelimitse, videopuheluna vai chattina. Voit tarvittaessa tavata asiantuntijaa 1-5 kertaa.

Keskustelu on luottamuksellista ja asiantuntijoitamme sitoo vaitiolovelvollisuus. Asiantuntijoilla on kuitenkin lastensuojeluilmoitusvelvollisuus, mikäli puhelussa tulee ilmi lapsen terveyden tai hyvinvoinnin vaarantavia asioita.