Takaisin hakutuloksiin
040 668 4101 ti ja ke klo 18-20
Palvelu on maksuton
Väestöliitto tarjoaa apua ja tukea lapsiperheille.

Väestöliiton Perhepulmapuhelimesta, Perhepulma-päivystyschatista sekä Perhepulma-ajanvarauschateista on mahdollista saada tukea, jos pohditte eroa tai parisuhdehuolet kuormittavat.

Palvelut ovat maksuttomia ja suunnattu pienten lasten vanhemmille. Keskustelut käydään nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kanssasi keskustelee aina koulutettu ammattilainen. Voit tulla juttelemaan yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Perhepulmapuhelin vanhemmuuden, parisuhteen ja seksuaalisuuden kysymyksiin palvelee numerossa 040 668 4101 takaisinsoitto periaatteella sekä päivystyksellisesti ti ja ke klo 18-20. 

Päivystävä Perhepulma-chat on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 18-20 sekä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12:30-14:30. 

Ajanvarauschat. Voit myös varata sinulle parhaiten sopivaan aikaan keskusteluajan chattiin asiantuntijan kanssa tai lähettää kysymyksesi asiantuntijalle vastattavaksi Kysy asiantuntijalta -palstallamme.

Keskustelut käydään toivomallasi tavalla – chatissa kirjoittaen, puhelimitse tai videopuheluna.  Palvelut ovat maksuttomia.

Lue lisää Perhepulmapalveluista