Takaisin hakutuloksiin
Hämeentie 29, Helsinki
045 636 2519
45min/90 €, 4x60min/320,00 €

Haluatko pohtia eroasi mieluummin asiantuntijan kanssa kahden? Voit varata henkilökohtaisen neljän kerran Seisake-työpajan välitehtävineen. Työskentely pohjautuu Fisherin malliin ja siinä käytetään logoterapeuttista viitekehystä.

Ensimmäisellä kerralla haastattelu, nykytilan arviointi ja tavoiteasettelu. Käydään läpi työvälineet ja työtapa. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen sinulla on viikko aikaa ilmoittaa, sitoudutko jatkoon.

Ensimmäisen 60 minuutin tapaamisen hinta on 90 €.  Jos päätät jatkaa, niin sitoudut neljän kerran kokonaisuuteen, jonka hinta on yhteensä 320 € ja se laskutetaan työskentelyn päätyttyä. Hinta sisältää neljä kertaa 60 minuutin työpajan, tehtävät ja työskentelyn aikaisen sähköpostituen. Tapaamme Seisakkeella noin kahden viikon välein eli työskentely kestää noin kuusi viikkoa sopimuksen mukaan. Lasku on mahdollista maksaa 1-3 erässä kolmen kuukauden sisällä.

Seisake-vastaanottoja on tarjolla Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Hämeentie 29, 5. krs.

Etä-Seisake on etätyöskentelyä sähköpostitse etätehtävineen ja se sisältää 4 kertaa 60 minuutin skype-vastaanoton tai vaihtoehtoisesti puhelun. Etä-Seisakkeen hinta on 290 €.

Seisake on työpajamainen työskentelytapa henkilölle, joka haluaa oppia itsestään ja tilanteestaan. Jos tarvitset terapiaa tai mielenterveyspalveluita, käännythän lääkärin tai psykologin puoleen.