Takaisin hakutuloksiin
Hyryläntie 13, Tuusula
14.1.–11.2.2020
Ilmoittautuminen päättyy 4.1.2020
Palvelu on maksuton
Huom! Valmennusryhmä on täynnä! Voit tiedustella varapaikkoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen laura.selanne@supli.fi. Toim. huom. 16.9.2019.

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Bonusvanhemmuus, parisuhteen solmut, lasten kasvatusasiat ja ex-elämä voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton (Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaavat StepApp-valmentajat terveydenhoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja Asta Luumi, neuvolan perhetyöntekijä Sari Marjakaarto & psykiatrinen sairaanhoitaja Carina Narva. Valmennuksiin voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat jotka asuvat Keski-Uudenmaan sote-alueella (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula).
StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea osoitteesta stepapp.fi

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään Hyrylän terveysasemalla (kokoustila Martta-Maria), os. Hyryläntie 13, Tuusula. Tapaamiset ovat tiistaisin 14.1., 21.1., 28.1., 4.2. ja 11.2. klo 17.00-18.30.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoita itsesi ja kumppanisi 20.9.2019 mennessä Järvenpään StepApp-valmennukseen tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä

Steppinghankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification of Health sekä hankkeen rahoittaja STEA.