Takaisin hakutuloksiin
Palvelu on maksuton
 Matinkylä-Olari, Omnia Kuunkehrä 2, 02210 Espoo, Espoo
 20.1.–16.6.2022
138€

Eroseminaari on vertaisryhmä, jossa käsitellään eroon liittyviä ajatuksia, tunteita ja tapahtumia. Parisuhteen päättyminen on aina kriisi. Usein ero on elämämme kovimpia kokemuksia. Suomalainen eroseminaari on nykypäivään ja suomalaisille päivitetty malli Fisherin eroseminaarista.

Seminaari tarjoaa mahdollisuuden käsitellä eroon liittyviä tunteita muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Se on oppimisprosessi, jossa osallistuja saa tiedon lisäksi syvällisiä, omaa kasvua tukevia kokemuksia. Eroseminaarissa on selkeä rakenne ja ohjelma jokaista tapaamiskertaa varten, lisäksi siihen kuuluu kotitehtäviä. Parhaimmillaan seminaarista seuraa parempi itsetuntemus, jonka varassa on turvallisempaa jatkaa eteenpäin. Seminaariin voi osallistua eron eri vaiheissa: silloin kun vasta pohtii eron mahdollisuutta, heti eron jälkeen tai silloinkin kun erosta on kulunut useampi vuosi

Seminaarityöskentelyn pohjana on kaksi vaihtoehtoista kirjaa: Bruce Fisher: Jälleenrakennus-kun suhteesi päättyy TAI Marianna Stolbow: Erosta eteenpäin, joista jompi kumpi suositellaan hankittavaksi seminaarin aloitukseen mennessä.

Eroseminaari on osa Espoon työväenopiston kevään 2023 ohjelmaa.

Ryhmän ohjaa Eeva Oksanen, oksanen.eeva(at)gmail.com

Lisätietoja seminaarimallista: http://www.suomalaineneroseminaari.fi/menetelma