Takaisin hakutuloksiin

Ovatko vanhemmuuden haasteet päässeet yllättämään? Ovatko tukiverkostosi niukat? Haluatko jakaa kokemuksiasi ja arkeasi vanhempana luotettavalle ihmiselle? Toivotko näkökulmia, keskustelua ja tukea vanhempana toimimiseen saman elämäntilanteen kokeneelta?

Mentoroinnin tavoite on luoda erityinen vanhemmuutta tukeva arvostava, luottamuksellinen sekä tasavertainen vuorovaikutussuhde, jossa molemmat osapuolet jakavat toisilleen kokemuksiaan, näkökulmiaan ja ajatuksiaan vanhemmuudesta sekä itsestään ja arjestaan vanhempina.

Mentorointisuhde on mahdollisuus hyvinvoinnin, itsetuntemuksen, itsevarmuuden ja hallinnan tunteen lisäämiseen, omien vahvuuksien ja voimavarojen löytämiseen sekä myönteisten toimintamallien vahvistamiseen vanhempana. Vanhempien Akatemian vanhemmuuden mentorointimalli perustuu vanhemmuutta ja mentorointia koskevaan tutkimustietoon, jota asiantuntijan ohjauksessa sovelletaan käytännönläheisessä mentorointisuhteessa.

Mentorit ovat Vanhempien Akatemian koulutettuja vapaaehtoisia, joilla on kokemusta vanhemmuudesta ja lasten kanssa toimimisesta jo usean vuoden ajalta. Mentorin kanssa voi tavata esimerkiksi kahvilla, ulkoilun tai harrastuksen merkeissä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen mentoroitavaksi:
vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi  ja p. 050 5685 410

elina.penger@nuortenystavat.fi ja puh. 044 749 6684

 

Haemme myös lisää isiä, äitejä ja isovanhempia toimimaan mentorina toiselle vanhemmalle. Ota yhteyttä!