Takaisin hakutuloksiin
Koulukatu 20, Oulu
0401591170
Palvelu on maksuton

Auttaisiko puhuminen, kun ero askarruttaa mieltä? Yllättikö ero, etkä tiedä, miten jatkaa tästä eteenpäin? Tarvitsetko itsellesi, perheellesi tai lapsellesi apua eron tuomien tunteiden ja ajatusten käsittelyyn? Mietitkö, miten oma tai lasten toisen vanhemman uusi kumppani vaikuttaa lasten elämään? Miten saada uusperheen arki toimivaksi?

Tarjoamme mahdollisuutta maksuttomiin, luottamuksellisiin keskusteluihin. Keskustelut voidaan järjestää tapaamisina, puheluina tai videopuheluina.

Tapaamisiin voi tulla vanhempi yksin, vanhemmat yhdessä, tai vaikkapa koko perhe. Jos sinua huolestuttaa erityisesti lapsen tilanne vanhempien erotessa, voi myös lapsi tulla tapaamaan omaa työntekijää. Lapsen kanssa työskentelyyn kuuluvat myös vanhempien tapaamiset ja työskentelyyn pitää olla molempien vanhempien suostumus.

Oulun ensi- ja turvakoti ry:n Ero lapsiperheessä- työ on Stean tukemaa ja asiakkaille maksutonta. Aikoja voidaan varata yhdessä arvioidun tarpeen mukaan noin 1-5 kertaa/asiakas. Kyseessä ei ole terapia vaan ajatuksia selventäviä tukikeskusteluja tai vaikkapa avustaminen Vanhemmuussuunnitelman tekemisessä.

Palvelu on tarkoitettu myös Oulun ympäristökunnissa asuville perheille.

Lisätietoa ja ajanvaraukset:  040 159 1170 (vain puhelut) tai 040 514 4000(myös tekstiviestit) tai sähköpostitse eroneuvo.oulu@oetk.fi

Mikäli puheluun ei vastata, jätäthän soittopyynnön joko vastaajaan tai tekstiviestillä. (Myös WhatsApp) Ajanvarauksella keskusteluaikoja saa myös ilta-aikaan, klo 18 saakka.