Takaisin hakutuloksiin
Fellmaninpuistokatu 11, Raahe
0442404992
Palvelu on maksuton

Haluaisitko keskustella jos ero mietityttää?

Tarjoamme ilmaista keskusteluapua yksilö-tai pari tapaamisilla. Keskustelussa on mahdollista purkaa tunteita ja käsitellä ajatuksia erosta työntekijän kanssa yhdessä.

Kyseessä ei ole terapia vaan ajatuksia selventäviä tukikeskusteluja.

Jos sinua huolestuttaa erityisesti lapsen tilanne vanhempien erotessa, voi lapsi tavata myös omaa työntekijää vanhempien suostumuksella. Tapaamiset ovat toiminnallisia tekemisen ja leikkimisen kautta käydään läpi eroon liittyviä tunteita.

Uutta!

Syksyllä on suunnitelmissa aloittaa lasten erovertaistukiryhmä joka kokoontuu 6 kertaa syksyn aikana. Ryhmässä lapsi voi tavata muita lapsia joiden elämäntilannetta ero on muuttanut. Ryhmät ovat ammattilaisen ohjaama. Jäsenyhdistyksen työntekijä on saanut koulutusta erovertaisryhmien ohjaamiseen.

Ryhmät ovat hyvin toiminnallisia. Jokaiseen ryhmäkertaan sisältyy myös yhdessä leikkimistä ja pelailua. Ohjaajat toimivat lapsilähtöisesti lapsia kuunnellen ja lasten kokemuspuheelle tilaa antaen. Ryhmässä tuetaan myös lapsen omia voimavaroja.

Ryhmän aikana vanhemmille lähetetään sähköpostilla tietoa ryhmässä yhteisesti käsitellyistä asioista sekä menetelmistä, joita ryhmässä on käytetty. Ryhmän päättyessä saa lapsi laittaa toiveita ja terveisiä omille vanhemmilleen.

Raahen ensi-ja turvakoti. ry:n erolapsiperheessä työ on STEAN tukemaa ja asiakkaalle maksutonta.

Palvelu on tarkoitettu myös Raahen ympäristökunnissa asuville perheille.

Lisätietoja ja ajanvaraukset: Päivi Huhtamäki 044-2404992/paivi.huhtamaki@raahenensijaturvakoti.fi

Tavoitettavissa maanantaina ja tiistaina klo 9-15.